Over Ons

Voor ons is plezier een belangrijk uitgangspunt om met elkaar en met anderen samen te werken.

Wij geloven erin dat iedereen zich kan verbeteren en dat het leuk is om je te ontwikkelen. Wij hebben alles in huis om jou of je team te helpen groei te verwezenlijken. Of je online, klassikaal of geheel persoonlijk je leerweg inricht, door middel van persoonlijk contact met het AmbitieHuis of één van onze specialisten zorgen we voor een fantastische leerervaring. Omdat we werken met specialisten die met hun poten in de klei staan zijn de oplossingen actueel, praktisch en kun je direct aan de slag. Het AmbitieHuis staat voor groeigarantie!  

AmbitieHuis logo

Doel0%

Doen0%

Groei0%

Bloei0%

Bovenstaand de uitkomsten van de AmbitieMonitor van het AmbitieHuis. Mooie inzichten om onszelf te verbeteren! Zelf Ambitiemonitor doen voor jezelf of met je team? Kijk hier!

Samen – Leuk – Ambitieus – Sociaal

 

Dat zijn onze kernwaarden. Het AmbitieHuis maakt persoonlijke en zakelijke ontwikkeling leuk! Voor ons is plezier dan ook een belangrijk uitgangspunt om met elkaar samen te werken.

 

We kennen elkaar al langere tijd als oud collega’s of als maatjes via de voetbal. Zakelijk werkten we ieder voor zich met ons eigen specialisme als zelfstandig ondernemer. In gesprekken die we onderling voerden, bij de voetbal of tijdens een gezamenlijke borrel, kwamen we er achter dat we dingen deden die in elkaars verlengde lagen. Na wat brainstormen hoe we dit zouden kunnen benutten werden we al snel enthousiast en een aantal sessies en heel veel lol later was het AmbitieHuis geboren.

 

Inmiddels werken we in een prachtig inspirerend pand samen, om van het AmbitieHuis de leukste plek om jezelf te ontwikkelen te maken. Met onze producten en onze aanpak hebben we voor ieder vraagstuk op het gebied van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling een oplossing in huis, passend bij de wensen van een ieder.

Wie zijn wij?

Jeroen_Haanstra_550px_zw_1

Jeroen Haanstra

Heb je graag over de vloer

Jeroen (Haantje voor intimi) is de nestor van de club. Wilde topsporter worden maar talent en juiste lichaam ontbraken hiervoor. Heeft wel veel talent voor het (re)organiseren van bedrijven en ziet interim opdrachten binnen dit domein nu als topsport.  Is daarnaast binnen het Ambitiehuis verantwoordelijk voor de sales en aanjager van de club.

Michael_van_Leijen_550px

Michael van Leijen

Helpt jou op weg

Michael (spreek uit: Mie-Gaa-èl) is de bedenker en ontwikkelaar van De AmbitieMonitor® en verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen binnen het AmbitieHuis. Hij voelt zich zowel thuis in een boardroom van een advocatenkantoor als in een klaslokaal van peuterleidsters. Als rasechte Langedijker houdt hij van kool en kermis. Is -op afstand- de slechtste voetballer en is daarom maar gaan fluiten, wat hij niet onverdienstelijk doet.

Bas_Kampman_550px_zw

Bas Kampman

Onwijze regelneef

Bas is recent de magische grens van 30 jaar gepasseerd en hierdoor de jongste van het stel. Minste levenservaring zou je op basis van leeftijd zeggen, maar heeft al mooie dingen meegemaakt en houdt de rest jong. Is binnen het AmbitieHuis vooral bezig met de financiën, marketing en social media.

benjamin_langeveld_zw_550px

Benjamin Langeveld

Maakt mooie dingen

Benjamin, niet de jongste, zoals naam en uiterlijk wel doen vermoeden. De creatieve geest van het stel. Alles wat er online en grafisch gebouwd moet worden vanuit het Ambitiehuis komt uit zijn vingers. Is zeer visueel ingesteld, dus je kan het beste je verhaal onderbouwen met beeld en het liefst ook geluid. Probeer in zijn aanwezigheid alsjeblieft alles recht te leggen/op te hangen.

femke_kouwenhoven_550px

Femke Kouwenhoven

Krijgt je in beweging
Femke is de dame van het team en wordt blij van “in de actiestand”. Als ex danseres helpt zij ambitie in beweging te krijgen. Ga je met haar rondom de tafel dan spat de energie er vanaf! Femke heeft veel ervaring met het trainen en opleiden van trainers. Haar passie ligt dan ook in leren en ontwikkelen. De mannelijke collega’s daagt ze uit met creatieve ideeën. Binnen het AmbitieHuis is zij verantwoordelijk voor de regio Delft | Westland.