Over Ons

Wij zijn de autoriteit op het gebied van ambitie!

Het is onze ambitie om mensen, teams en bedrijven te helpen ontwikkelen. Dit doen we samen, met heel veel plezier en op een praktische manier. Het Ambitiehuis bestaat uit vijf ondernemers en is in 2018 opgericht door Jeroen Haanstra, Michael van Leijen, Benjamin Langeveld en Bas Kampman. Deze vier mannen uit Broek op Langedijk, Heiloo en Alkmaar kenden elkaar al langer vanuit werk en voetbal, maar hadden elk hun eigen specialisme. In 2017 ontstond het idee om te ontdekken of onze specialismen samen een gouden combinatie kan zijn.

 

Vanaf het eerste moment samen bleek dat we behoorlijk complementair aan elkaar zijn op het gebied van ondernemen, trainen en coachen. Onze visies en ambities bleken ook in lijn, waardoor het Ambitiehuis opgericht werd. Eén van onze ambities is het oprichten van een franchiseformule, om nog meer Ambitiehuizen op te bouwen. Femke Kouwenhoven nam de proef of op de som en sloot zich in 2020 aan als allereerste franchisepartner. Samen hebben we alle geleerde lessen geanalyseerd, geëvalueerd en in processen vastgelegd

Ambitiehuis Team

Doel0%

Doen0%

Groei0%

Bloei0%

Bovenstaand de uitkomsten van de AmbitieMonitor van het AmbitieHuis. Mooie inzichten om onszelf te verbeteren! Zelf Ambitiemonitor doen voor jezelf of met je team? Kijk hier!

Onze ambities

 

In 2021 gaan wij voor een verdere uitbreiding van onze franchisemodule. We gaan in 2021 op zoek naar nieuwe franchisepartners, waarbij we uiteraard zeer zorgvuldig omgaan met de selectie. Ons gekozen franchisemodel wijkt af van de grote bekende franchiseformules, waarbij snelle groei en dikke winst het belangrijkste doel is. Wij kiezen voor een duurzaam en ontwikkelgericht groeimodel. Dat betekent dat we op zoek gaan naar ondernemers die geloven dat je samen verder komt dan alleen, ondernemers met passie voor ontwikkelen en die houden van een praktische aanpak. Dit vraagt een langere voorbereiding, voordat we samen kunnen bepalen of we een partner hebben gevonden die een Ambitiehuis succesvol kan opzetten.

Ons team

Jeroen Over ons

Jeroen Haanstra

Heb je graag over de vloer

Jeroen (Haantje voor intimi) is de nestor van de club. Wilde topsporter worden maar talent en juiste lichaam ontbraken hiervoor. Heeft wel veel talent voor het (re)organiseren van bedrijven en ziet interim opdrachten binnen dit domein nu als topsport.  Als partner in ondernemen is hij klankbord en spiegel voor ondernemers die behoefte hebben aan een critical friend. Is daarnaast binnen het Ambitiehuis verantwoordelijk voor de sales en aanjager van de club.

Michael over ons 2

Michael van Leijen

Helpt jou op weg

Michael (spreek uit: Mie-Gaa-èl) is de bedenker en ontwikkelaar van De AmbitieMonitor® en verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen binnen het AmbitieHuis. Hij voelt zich zowel thuis in een boardroom van een advocatenkantoor als in een klaslokaal van peuterleidsters. Als rasechte Langedijker houdt hij van kool en kermis. Is -op afstand- de slechtste voetballer en is daarom maar gaan fluiten, wat hij niet onverdienstelijk doet.

Bas over ons 3

Bas Kampman

Onwijze regelneef

Bas is recent de magische grens van 30 jaar gepasseerd en hierdoor de jongste van het stel. Minste levenservaring zou je op basis van leeftijd zeggen, maar heeft al mooie dingen meegemaakt en houdt de rest jong. Is binnen het AmbitieHuis vooral bezig met de financiën, marketing en social media.

Benjamin over ons

Benjamin Langeveld

Maakt mooie dingen

Benjamin, niet de jongste, zoals naam en uiterlijk wel doen vermoeden. De creatieve geest van het stel. Alles wat er online en grafisch gebouwd moet worden vanuit het Ambitiehuis komt uit zijn vingers. Is zeer visueel ingesteld, dus je kan het beste je verhaal onderbouwen met beeld en het liefst ook geluid. Probeer in zijn aanwezigheid alsjeblieft alles recht te leggen/op te hangen.

ambitiehuis_over-ons_Femke_1000-750

Femke Kouwenhoven

Krijgt je in beweging

Femke is de dame van het team en wordt blij van “in de actiestand”. Als ex danseres helpt zij ambitie in beweging te krijgen. Ga je met haar rondom de tafel dan spat de energie er vanaf! Femke heeft veel ervaring met het trainen en opleiden van trainers. Haar passie ligt dan ook in leren en ontwikkelen. De mannelijke collega’s daagt ze uit met creatieve ideeën. Binnen het AmbitieHuis is zij verantwoordelijk voor de regio Delft | Westland en met Michael voor het vormgeven van onze trainingen en programma’s.