Praktisch

Ontwikkelen start vandaag. Verwacht bij ons geen gewauwel. Gewoon zaken waar je iets aan hebt en die je direct toepast. Ontdek tijdens onze interactieve sessies waar jij vandaag nog het verschil maakt en voeg waarde toe in de praktijk.

Samen

Voel jij de wederzijdse klik? Dan gaan we voor je door het vuur en brengen we jouw bedrijf een stap verder. Vanuit een klik ontstaat verbinding en kunnen we er voor jouw mensen zijn op mooie en minder mooie momenten. Ontwikkelen is soms lastig  maar bij ons kun je altijd aankloppen.

Plezier

Werken vanuit plezier is  voor ons een manier van leven en waar we ons bed voor uit komen. Ontwikkelen en plezier gaan bij ons hand in hand. Door plezier te integreren in alles wat we doen, creëren we een inspirerende omgeving waarin mensen hun doelen realiseren. En dat allemaal met een glimlach.

Over Ons

We heten je welkom

 

Voel je thuis bij het Ambitiehuis. We zijn warm en toegankelijk. Gewoon een groep leuke mensen die plezier hebben in wat ze doen. We volgen ons hart en bouwen samen aan betekenisvolle bedrijven. Bedrijven die net als wij geloven, dat de combinatie van hart, taak en techniek zorgt voor aantrekkelijk werkgeverschap en resultaat onderaan de streep.

 

Wij geloven dat liefde in je bedrijf leidt tot de allermooiste resultaten voor jou en je mensen. Structurele aandacht voor de mens zorgt voor gelukkige medewerkers. Gelukkige medewerkers presteren beter en hebben hart voor de zaak.

20210520_Ambitiehuis_bewerkt_highres_Claire_Bontje-4563_bewerkt_2

Ons team

Jeroen Over ons

Jeroen Haanstra

Heb je graag over de vloer

Jeroen (Haantje voor intimi) is de nestor van de club. Wilde topsporter worden maar talent en juiste lichaam ontbraken hiervoor. Heeft wel veel talent voor het (re)organiseren van bedrijven en ziet interim opdrachten binnen dit domein nu als topsport.  Als partner in ondernemen is hij klankbord en spiegel voor ondernemers die behoefte hebben aan een critical friend. Is daarnaast binnen het Ambitiehuis verantwoordelijk voor de sales en aanjager van de club.

ambitiehuis_over-ons_Femke_1000-750

Femke Kouwenhoven

Krijgt je in beweging

Femke gelooft in ‘de kracht van aandacht’. Het zijn de mensen die het verschil maken in je bedrijf. Mensgerichte organisaties zijn dé organisaties van nu en de toekomst. Medewerkers in het bedrijf voelen zich gelukkiger en zijn (mentaal)gezonder wanneer ze zich gezien en gehoord voelen.

 

Het is Femke’s persoonlijke missie om impact te maken op dit thema. Mensen zijn het hart van jouw organisatie. Zet de mens centraal om vanuit aandacht krachtige resultaten te boeken.

 

De mens centraal zetten? Dat begint bij jezelf.

Bas over ons 3

Bas Kampman

Pioniert en regelt het

Bas zit altijd met zijn neus in de toekomst. Hoe kunnen we de nieuwste technieken inzetten en tegelijkertijd de menselijke verbinding blijven behouden? Hij gelooft in de combinatie van hart, taak en techniek. Bas houdt zich het meeste bezig met Ambeats, de operatie van Ambitiehuis en is het aanspreekpunt van al onze mensen.

 

Wanneer is Bas echt gelukkig? ‘I love it when a plan comes together’, oftewel als het plan werkt, dan zie je Bas met een glimlach.

Benjamin over ons

Benjamin Langeveld

Maakt mooie dingen

Benjamin, niet de jongste, zoals naam en uiterlijk wel doen vermoeden. De creatieve geest van het stel. Alles wat er online en grafisch gebouwd moet worden vanuit het Ambitiehuis komt uit zijn vingers. Is zeer visueel ingesteld, dus je kan het beste je verhaal onderbouwen met beeld en het liefst ook geluid. Probeer in zijn aanwezigheid alsjeblieft alles recht te leggen/op te hangen.