Praktisch

Leren door te doen. Bij het Ambitiehuis geloven we erin dat interactieve sessies, waarbij de deelnemers leren vanuit praktische opdrachten, feedback en reflectie, de meeste waarde toevoegen. Door op deze manier met elkaar aan de slag te gaan kun je direct het geleerde in de praktijk toepassen.

Samen

Wij bouwen aan een bedrijfscultuur waar verbinding superbelangrijk is. Samen kom je verder en je bouwt er langdurige relaties mee op. Dit vertellen we niet alleen, dit doen we ook echt. Zien en gezien worden ervaar je binnen het Ambitiehuis, we zijn er voor elkaar en geloven dat dit de weg is naar succes is.

Plezier

Is voor ons bij het Ambitiehuis een manier van leven, hier komen we ons bed voor uit. Ontwikkelen en plezier gaan hand in hand. Door plezier te integreren in wat we doen creëren we een inspirerende omgeving waarin mensen hun doelen kunnen realiseren. En dat allemaal met een glimlach.

Werken bij Ambitiehuis

De kracht van aandacht!

Wij geloven dat liefde in je bedrijf leidt tot de allermooiste resultaten voor jou en je mensen.
Het Ambitiehuis adviseert, traint en coacht in het gericht aandacht geven aan teams en medewerkers om het beste in zichzelf naar boven te halen. Dit doen we door het leren voeren van Het Goede Gesprek met behulp van de Ambitiemonitor en met ons digitale platform Ambeats, de hartslag van jouw bedrijf. Er is wel één vereiste om met het Ambitiehuis samen te werken: je ziet zelf in dat jouw mensen het grootste potentieel van je bedrijf zijn! Het Ambitiehuis leert je het goede gesprek te voeren waarin er met een medewerker vooral over persoonlijke ontwikkeling wordt gesproken. Medewerkers voelen zich daardoor meer gezien, worden meer betrokken, behalen betere resultaten en worden gelukkiger met wat ze doen.

werken-bij-afb-600x500

Vacature

(GESLOTEN) Profiel Planner en Klanten support Ambitiehuis

 

18-6: Wegens groot animo is de vacature voorlopig gesloten.

 

Hoe ziet jouw dag er bij het Ambitiehuis uit? Jij wordt het hart van onze organisatie. Je bent aanspreekpunt voor onze klanten, regelt de planning van onze trainers en zorgt voor de 9+ klantbeleving. Je werkt direct samen met Bas en zorgt ervoor dat de gehele operatie één geoliede machine is.

 

Je start de dag met het checken van alle activiteiten op die dag. Samen met Bas bespreek je de acties die vandaag uitgezet moeten worden. Je zorgt ervoor dat alle trainers op de juiste plek aanwezig zijn en zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn. Vanuit Asana (onze projecttool) heb jij het overzicht. Over twee weken start een nieuwe klant, jij zorgt ervoor dat alles klaar staat en de klant op de hoogte gebracht wordt. Halverwege de dag komt een andere klant in de lucht, de ingeplande training over vier weken past toch niet in de planning. Jij zorgt ervoor dat de klantvraag wordt opgepakt en zorgt dat alles opnieuw gepland gaat worden. Je verzorgt de communicatie intern en extern.

 

Tot slot check je nog even bij Jeroen en Femke of er nog zaken opgepakt kunnen worden. Je ondersteunt hen in de werkzaamheden. Jouw dag is om 13:00 of 14:00 al afgelopen, want wij geloven erin, dat deze functie perfect valt te combineren met datgene wat je nog meer belangrijk vindt.

 

 

Werkzaamheden:

 

  • Klantcontact
  • Project coördinatie
  • Planning van trainingen en locaties
  • Event organisatie
  • Marketingactiviteiten
  • Overige administratieve werkzaamheden (facturatie)

 

 

Onze kernwaarden:

 

Praktisch leren door te doen. Bij het Ambitiehuis geloven we erin dat interactieve sessies, waarbij de deelnemers leren vanuit praktische opdrachten, feedback en reflectie, de meeste waarde toevoegen. Door op deze manier met elkaar aan de slag te gaan kun je direct het geleerde in de praktijk toepassen.

 

Samen samenwerken vormt de kern van ons werk bij het Ambitiehuis. Door samen te werken aan persoonlijke en teamontwikkeling helpen we mensen en organisaties groeien. Het voor langere tijd optrekken met onze klanten is dan ook een vanzelfsprekendheid. We ondersteunen je zolang dat nodig is.

 

Wij bouwen aan een bedrijfscultuur waar verbinding superbelangrijk is. Samen kom je verder en je bouwt er langdurige relaties mee op. Dit vertellen we niet alleen, dit doen we ook echt. Zien en gezien worden ervaar je binnen het Ambitiehuis, we zijn er voor elkaar en geloven dat dit de weg is naar succes is.

 

Plezier is voor ons bij het Ambitiehuis een manier van leven, hier komen we ons bed voor uit. Ontwikkelen en plezier gaan hand in hand. Door plezier te integreren in wat we doen creëren we een inspirerende omgeving waarin mensen hun doelen kunnen realiseren. En dat allemaal met een glimlach.

 

 

Investering/verwachting:

 

Werktijd 20 tot 24 uur (liefst verdeeld over 4 dagen)

Vakantiedagen: Verplicht 2 weken in juli (begin grote vakantie i.v.m. sluiting AH)

 

 

Competentie niveau:

 

Plannen en organiseren

Je houdt ervan om met veel partijen te schakelen en zorgt voor de beste klantervaring. Je onderhoudt meerdere agenda’s werk samen in onze projecttool Asana en bellen met klanten/locaties en trainers vind je leuk.

 

Klantgerichtheid

Je wilt alleen het beste voor onze klanten. Als onze klanten met plezier samenwerken met het Ambitiehuis, dan is jouw dag al goed. Klantvragen voel je je verantwoordelijk voor.

 

Discipline

Je werkt gestructureerd aan je taken en afspraak is afspraak bij jou. Je zorgt ervoor dat deadlines in de gaten gehouden worden.

 

Enthousiasme

Je wordt blij van veranderingen. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en geen enkel traject bij het Ambitiehuis loopt exact hetzelfde. Problemen zie je als uitdagingen en die ga je graag aan. Je bent enthousiast in de omgang en je houdt van mensen.

 

Energiek

Je bent lekker aanwezig. Je bent in voor een grapje en een dolletje, maar je kan ook knallen als het even moet. Je bent pro-actief naar de andere partners in het Ambitiehuis.

 

Ervaring:

Ervaren met het werken in een snelgroeiend bedrijf. Wisselende bedrijven gehad en vanuit deze ervaring zie je de uitdaging om in het Ambitiehuis mee te bouwen aan het verdere fundament! Ervaringen vanuit het verleden kan je inzetten om de processen van het Ambitiehuis naar nextlevel te brengen.

bel-of-mail-met-bas

Meer weten?

Bel of mail met Bas!

 

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem gerust contact op!
bas@ambitiehuis.nl / 06 49 35 92 15