Toch de grote stap zetten

Staan voor een grote stap en dan ligt  ineens alles stil…

 

Daar zat ik dan…afgelopen maart, klaar om te tekenen als nieuwe partner van het AmbitieHuis. Een onderneming opstarten onder de naam AmbitieHuis Delft-Westland.

En toen was daar ineens het nieuws van het coronavirus. Het vertraagde de wereld, het vertraagde de business, het vertraagde onze mooie plannen. Zorgen voor de mensen om ons heen is in deze fase het meest belangrijk. Alles op alles zetten om familie, vrienden en buren gezond te laten zijn en blijven en elkaar te ondersteunen waar nodig.

Nu we een aantal weken verder zijn en de situatie begint te wennen hebben we besloten ervoor te gaan, AmbitieHuis regio Delft/Westland! Een mooie uitdaging én zeker in deze tijd! De afgelopen weken waarin veel van ons meer thuis hebben gezeten, betekende ook letterlijk meer tijd in de agenda. Aan het AmbitieHuis gaf dit ruimte om te focussen en op onderzoek uit te gaan. AmbitieThuis kwam online! Een mooie manier om de klant op een andere manier bereiken.

Mijn vraag is dan ook, waar sta jij bij stil? Lukt het jou om nu je ambities te onderzoeken? Die tijd kun je gebruiken om die ene cursus of training te doen die je al zo lang wilde, je talenten te onderzoeken, je te specialiseren in dat gave onderwerp dat al wat langer op je to do list stond. Wat is mijn drijfveer in deze periode? Waarom nú partner worden van het AmbitieHuis? Het AmbitieHuis gelooft dat er meer potentie in mensen zit. Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt! Het is onze ambitie om mensen, teams en bedrijven te helpen groeien. Leren en ontwikkelen is mijn passie en het letterlijk in beweging krijgen van mensen maakt mij blij.

Wil jij alvast online kennismaken? Dan maak ik graag tijd voor je! Stuur me een pb en we ontmoeten elkaar via het scherm.

Voor nu lijken deze weken waarin we nog steeds gegrepen zijn door het coronavirus een enorm beroep te doen op ons vertrouwen en op onze veerkracht! Twee van de twaalf ambitie eigenschappen waar ik je graag meer over vertel. Al nieuwsgierig geworden? Check deze pagina ook!

Blijf gezond mensen en de foto laat zien dat we op 1.5 meter afstand een klein feestelijk tekenmoment hebben gehad!

Femke

Femke Kouwenhoven
femke@ambitiehuis.nl