Samen met je team een leuke EN leerzame dag beleven?

Naast de teamgeest verbeteren door leuke dingen te doen, ook dingen doen die nuttig zijn en het samenwerken op de afdeling verbeteren. Schrijf je snel in!

Prijs

Afhankelijk van wensen en doelen

Gebied

Teambuilding

Datum

Op afspraak

Duur

1 dag

Vorm

Training

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

michael_in_de_klei

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach

Teambuilding Training

De AmbitieSchool heeft een unieke teambuilding ontwikkeld: van samen werken naar samenwerken. In een bijzondere dag bespreek je eerst ‘s ochtends met een ervaren trainer De AmbitieMonitor van jouw team. In deze ochtend krijg je inzichten in hoe je team functioneert ten aanzien van de belangrijkste eigenschappen die een team nodig heeft om effectief te zijn zoals eigenaarschap, zelfreflectie, mindset, motivatie, wilskracht, vitaliteit. Vervolgens worden deze inzichten zowel individueel als op teamniveau vertaald naar concrete akties die je direct de volgende dag in de praktijk kan brengen.

 

‘s middags worden dezelfde eigenschappen op leuke wijze in een ‘sport en spel-vorm’ doorlopen waardoor nuttig en leuk gecombineerd worden.

 

Door deze teambuilding krijgt het team een prachtige spiegel voorgehouden, leert het deze te vertalen naar het eigen functioneren en wordt men uitgedaagd daar zelf een (eigen) oplossing voor te vinden. En dat allemaal in een open en leuke sfeer.

 

De ideale combinatie van leuk en leerzaam!

Michaël van Leijen (1974) is als rasechte Westfries opgegroeid in Langedijk waar hard werken en normaal doen de norm was. Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de HEAO te Alkmaar is Michaël bij de Rabobank gaan werken in veel commerciële en leidinggevende functies.

 

2012 Was een ‘kanteljaar’ voor hem. Hij besloot zijn baan op te zeggen en alle zekerheden die daarbij hoorden en zijn grote passie te volgen: het helpen van mensen om zichzelf beter te maken. Michaël gelooft er in dat iedereen zichzelf altijd kan verbeteren en ontwikkelen. Als je je eigen mindset weet te veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt.

 

In 2012 is Michaël afgestudeerd aan de Universiteit met zijn onderzoek: “De invloed van leiderschap op motivatie en medewerkertevredenheid”. Daarnaast is hij Professioneel en Erkend coach. Inmiddels geeft hij trainingen, lezingen en workshops in het bedrijfsleven en coacht mensen met hun persoonlijke leervraag.

 

Michaël is vader van de twee mooiste dochters van de hele wereld: Elise en Julia. Zijn hobby’s zijn tennis, voetbal, psychologie en cabaret. Hij is lid van de Rotary Heerhugowaard-Langedijk, director consultant bij BNI (Business Network International) en verbonden als coach van het Talententraject Scheidsrechters van de KNVB. Daarnaast zet hij zich via Stichting De Waaier belangeloos in voor het verenigingsleven.

groeigarantie
NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij van het AmbitieHuis hebben het grootste vertrouwen in de kwaliteit van ons product. Vandaar dat wij bij wijze van garantie een ‘Niet tevreden? Geld terug!’ beleid voeren. Bekijk hier de voorwaarden.