Minder werkdruk ervaren en meer structuur in je werkdag met Timemanagment Online Training

Wil jij efficiënter en effectiever omgaan met je tijd?
Dan is deze training iets voor jou!

Prijs

€ 66,- (ex. btw.)

Gebied

Efficiëntie / Effectiviteit

Toegang

1 jaar

Duur

9 modules

Vorm

Online Training

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

michael_in_de_klei

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach

Over Timemanagement

“Ik heb er geen tijd voor gehad”, een zin die je vaak hoort. Maar klopt hij eigenlijk wel? De eenheid van geld is valuta (euro), de eenheid van een afstand zijn meters, en de eenheid van tijd zijn uren. ‘Ik heb geen tijd’ houdt dus eigenlijk in dat je geen uren hebt. En dat is onzin, want die heb je (hopelijk) wel! Sterker nog, ik weet precies hoeveel tijd jij volgende week donderdag hebt, 24 uur namelijk. In de Timemanagement Online Training gaan we dieper in op bovenstaande vraagstukken.

 

Timemanagement heeft dus niet te maken met de tijd zelf, want daarvan hebben we net vastgesteld dat die objectief is vast te stellen per dag. Maar het heeft veel meer te maken met hoe jij omgaat met die tijd! In deze online training leren we je zowel efficiënt als effectief om te gaan met jouw tijd.

 

De training bestaat uit 9 modules incl opdrachten en meerdere contact momenten met de expert.

Doel van de training: effectiever en efficiënter werken.
Doelgroep: mensen die gevoel hebben ‘te kort tijd’ te hebben, deadlines niet halen en werkdruk ervaren.

Waarom AmbitieOnline?

Studeer in je eigen tempo

Leer op de momenten dat het jou uitkomt

Direct vragen stellen aan de experts

Timemanagement wordt op verschillende manieren uitgelegd (video, audio, powerpoint, instructiebladen, community)

Je kunt het lesmateriaal altijd en overal bekijken

Dus meer waarde voor minder geld

Wat leer je in deze training Timemanagement:

Minder werkdruk ervaren

Grip op mail en agenda

Efficiënt en effectief omgaan met tijd

Meer structuur aanbrengen in je werkdag

Laat deze kans niet liggen en doe mee aan de online training Timemanagement

Nu tijdelijk voor € 66,- ex. btw.

groeigarantie
NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij van het AmbitieHuis hebben het grootste vertrouwen in de kwaliteit van ons product. Vandaar dat wij bij wijze van garantie een ‘Niet tevreden? Geld terug!’ beleid voeren. Bekijk hier de voorwaarden.

Michaël van Leijen (1974) is als rasechte Westfries opgegroeid in Langedijk waar hard werken en normaal doen de norm was. Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de HEAO te Alkmaar is Michaël bij de Rabobank gaan werken in veel commerciële en leidinggevende functies.

 

2012 Was een ‘kanteljaar’ voor hem. Hij besloot zijn baan op te zeggen en alle zekerheden die daarbij hoorden en zijn grote passie te volgen: het helpen van mensen om zichzelf beter te maken. Michaël gelooft er in dat iedereen zichzelf altijd kan verbeteren en ontwikkelen. Als je je eigen mindset weet te veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt.

 

In 2012 is Michaël afgestudeerd aan de Universiteit met zijn onderzoek: “De invloed van leiderschap op motivatie en medewerkertevredenheid”. Daarnaast is hij Professioneel en Erkend coach. Inmiddels geeft hij trainingen, lezingen en workshops in het bedrijfsleven en coacht mensen met hun persoonlijke leervraag.

 

Michaël is vader van de twee mooiste dochters van de hele wereld: Elise en Julia. Zijn hobby’s zijn tennis, voetbal, psychologie en cabaret. Hij is lid van de Rotary Heerhugowaard-Langedijk, director consultant bij BNI (Business Network International) en verbonden als coach van het Talententraject Scheidsrechters van de KNVB. Daarnaast zet hij zich via Stichting De Waaier belangeloos in voor het verenigingsleven.

michael_in_de_klei

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach