Team Ontwikkel Programma!

Het Team Ontwikkel Programma richt zich met name op het MKB. Hier zien we regelmatig bedrijven die door de drukte vrijwel geen tijd hebben om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers en teams. Daarnaast spreken we veelvuldig bedrijven die de afgelopen jaren zijn gegroeid waardoor de teamsamenstelling is gewijzigd en er weinig tijd is gestoken in het elkaar goed leren kennen en elkaars kwaliteiten benutten.

 

Leidinggevenden of eigenaren geven aan geen ervaring te hebben hoe dit efficiënt te doen of denken dat dit zeer tijdrovend is.

Het AmbitieHuis helpt bedrijven en teams efficiënt en praktisch op weg met behulp van de AmbitieMonitor. Wij laten pas los als de ontwikkeling daadwerkelijk is geborgd.

Prijs

Op aanvraag

Gebied

Teamontwikkeling

Datum

o.b.v. uw wensen

Duur

Op maat

Vorm

Incompany

Waarom een Team Ontwikkel Programma?

 

Met ondersteuning van het AmbitieHuis en de inzichten vanuit de AmbitieMonitor bepalen we gezamenlijk welke concrete acties we oppakken. Deze acties zijn direct de volgende dag toe te passen. Wij blijven het proces begeleiden totdat de verandering heeft plaatsgevonden.

Dit programma is dus geschikt voor grote en kleine teams met zeer uiteenlopende behoeften. Met ondersteuning van het AmbitieHuis zorgen we voor de volgende stap in de ontwikkeling van het team.

Waar lopen bedrijven tegenaan:

Door de drukte is er geen tijd voor individuele en team ontwikkeling

We hebben het idee dat we veel efficiënter kunnen werken maar hoe?

Medewerkers en leidinggevende kennen elkaars kwaliteiten niet of onvoldoende

Structuur en overzicht laat te wensen over

We hebben niet het gevoel dat we gezamenlijk aan hetzelfde doel werken

Wat kan het AmbitieHuis betekenen:

We brengen snel en praktisch in beeld waar de individuele en de teamkwaliteiten liggen

Medewerkers worden uitgedaagd met zelfgekozen concrete oplossingen te komen op individueel en teamniveau

We helpen met structuur en overzicht aanbrengen

De sessies zijn leuk en inspirerend en dragen bij aan het werkplezier

We faciliteren het gehele traject, van inventariseren tot het bewaken van de uitvoering, we laten pas los als de verandering is geborgd

Hoe ziet het traject eruit?

 

Met het Team ontwikkel Programma van het AmbitieHuis gaan we in verschillende sessies aan de slag om individuele medewerkers en teams beter te laten functioneren. Met behulp van een praktische tool brengen we verschillende persoonlijkheidskenmerken in kaart op zowel individueel als teamniveau. Van daaruit formuleren we zelfgekozen acties. Die je de volgende dag al uitvoert. Het AmbitieHuis begeleidt het traject totdat de verandering heeft plaatsgevonden.

 

Het programma:

 

 1. Intake:
  Met de leidinggevende of eigenaar bespreken we de behoeften. Ook gaan we graag met één of meerdere medewerkers in gesprek om te kijken welke wensen zij hebben.
 2. AmbitieMonitor
  De AmbitieMonitor is de ideale gespreksstarter. De persoonlijke- en teamresultaten geven inzichten. Deze inzichten dragen bij tot het formuleren van gezamenlijke doelen en acties voor het bedrijf. Dit neemt ongeveer tien minuten in beslag. Vervolgens krijgt de medewerker binnen vijf minuten het rapport in zijn mailbox.
 3. Teamsessie
  De individuele resultaten bij elkaar opgeteld vormt de team uitkomst. Deze wordt in een drie uur durende teamsessie met het team besproken. In deze sessie worden verbeteracties gedestilleerd waar de volgende dag direct mee aan de slag gegaan kan worden. Binnen 24 uur ontvangen alle deelnemers via het AmbitieHuis deze acties uitgewerkt in de mailbox.
 4. Vervolg begeleiding team
  Na de teamsessie laten we als AmbitieHuis nog niet los. Na twee weken, na zes weken en na drie maanden komen we een uur terug om de voortgang te bespreken. Mocht een andere tijdslijn nodig zijn passen we onze begeleiding hierop aan. Doel is dat na drie maanden de veranderingen zijn geborgd.
 5. Individuele begeleiding
  Naast acties op teamniveau kunnen we ook met de individuele medewerkers aan de slag. Hiervoor hebben we op maat trajecten waarmee we medewerkers helpen zichzelf verder te ontwikkelen.
 6. Nazorg
  Op maat en altijd beschikbaar.

Met elkaar het verschil maken!

 

Het bouwen van een topteam vergt tijd. Belangrijk dus om te investeren in elkaar. Daarnaast spelen verschillende elementen een belangrijke rol. Bijvoorbeeld het van elkaar weten waar je in excelleert. Zo kun je deze kwaliteiten optimaal inzetten en kun je van elkaar leren. De AmbitieMonitor is de tool die persoonlijkheidskenmerken in kaart brengt die nodig zijn om een topteam te creëren.

 

De specialisten van het AmbitieHuis hebben de kennis en de ervaring hoe de AmbitieMonitor optimaal in te zetten en team ontwikkeling te realiseren. Samen gaan we voor een top resultaat!

 

Waarom nu?

 

In deze tijd van economische groei zijn het vooral MKB bedrijven, start-ups en fintechs die een snelle groei doormaken. Veel bedrijven/organisaties/teams herkennen zich dan ook in bovenstaande uitdagingen. Deze uitdagingen zijn in alle bedrijven aanwezig en wij hebben daar dus een oplossing voor. Het AmbitieHuis helpt bedrijven en teams efficiënt en praktisch op weg en we zorgen voor de volgende stap in de ontwikkeling van het team.

groeigarantie
NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij van het AmbitieHuis hebben het grootste vertrouwen in de kwaliteit van ons product en daarom bieden wij ‘Groeigarantie’. Dit houdt in: ‘Niet tevreden? Dan hebben wij het niet goed gedaan en lossen wij het op!’ Bekijk hier de voorwaarden.

michael_in_de_klei

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach

Als rasechte Westfries is Michaël van Leijen (1974) opgegroeid in Langedijk waar hard werken en normaal doen de norm was. Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de HEAO te Alkmaar is Michaël bij de Rabobank gaan werken in veel commerciële en leidinggevende functies. Lees meer…

Wil je graag bespreken wat er voor jouw bedrijf/organisatie/team mogelijk is?

 

Bel voor meer informatie gerust met Jeroen: +31620367114

 

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact op met jou!