Voor iedereen die dagelijks 20% sneller wilt werken met Microsoft Office!

Hoe goed ben jij ingewerkt op de computer? Weet je welke mogelijkheden Word, Excel, Outlook en Powerpoint eigenlijk allemaal wel hebben? Voor ieder niveau valt er nog een hoop te leren dus start snel!

Prijs

Vanaf € 99,- per module (ex. btw.)

Gebied

Microsoft Office / Efficiëntie

Niveau

Op maat voor ieder niveau

Duur

1 uur per module

Vorm

Live Training Online

Kost het je steeds veel moeite of moet een collega steeds helpen?

Zeggen begrippen als: draaitabel, tabel, formules nesten, filters en sorteren je wel iets, maar ben je er nog niet echt handig mee?

Heb je wel eens het idee dat Word spookt, doordat plotseling alles verspringt of totaal niet doet wat je voor ogen hebt?

Word je vaak gevraagd “even” wat aan te passen aan een presentatie, maar kost het je veel tijd?

Mail je regelmatig en wil je minder tijd kwijt zijn met alle dingen die je in Outlook moet doen?

Herken jij je in deze punten? Wacht dan niet langer en start direct een Office training!

Over de training Sneller werken met Office

Voor iedereen die dagelijks met het Office pakket werkt, maar meer uit zijn tijd wilt halen! Met een computer werken kost tijd en we doen het op de wijze waarop het ons ooit is aangeleerd. Maar is dat wel de juiste manier? Wij geloven er in dat jij in minder tijd, veel meer dingen kunt doen! Of je kan in minder tijd dezelfde doen en dan leveren wij jou het mooiste wat er is: Meer tijd voor andere zaken! En blijer in je werk.

 

Hoe goed ben jij ingewerkt op de computer? Weet je welke mogelijkheden Word, Excel, Outlook en Powerpoint eigenlijk allemaal wel hebben?

Opties voor de online Office training

Enkele module - Klassikaal (online)

Geheel niveau (6 modules) -Klassikaal (online)

Privé training op maat (online)

Live docent

Live docent

Live docent

Live docent

Les van een gecertificeerde trainer

Les van een gecertificeerde trainer

Les van een gecertificeerde trainer

Les van een gecertificeerde trainer

Vanuit huis of op kantoor te volgen

Vanuit huis of op kantoor te volgen

Vanuit huis of op kantoor te volgen

Vanuit huis of op kantoor te volgen

Geen reistijd

Geen reistijd

Geen reistijd

Geen reistijd

Makkelijk combineren met/op werk

Makkelijk combineren met/op werk

Makkelijk combineren met/op werk

Makkelijk combineren met/op werk

Ook buiten kantoor tijden (en in het weekend) mogelijk

Ook buiten kantoor tijden (en in het weekend) mogelijk

Ook buiten kantoor tijden (en in het weekend) mogelijk

Ook buiten kantoor tijden (en in het weekend) mogelijk

Zelf modules kiezen

Zelf modules kiezen

Zelf modules kiezen

Zelf modules kiezen

Effectiever leren: 6 x 1 uur in de week ipv 1 x 6 uur

Effectiever leren: 6 x 1 uur in de week ipv 1 x 6 uur

Effectiever leren: 6 x 1 uur in de week ipv 1 x 6 uur

Effectiever leren: 6 x 1 uur in de week ipv 1 x 6 uur

Prijsvoordeel

Prijsvoordeel

Prijsvoordeel

Prijsvoordeel

Privé lesuren en volledig op maat

Privé lesuren en volledig op maat

Privé lesuren en volledig op maat

Privé lesuren en volledig op maat

Microsoft Excel

Basis

Wil je beter worden met Excel, heb je het vooral jezelf aangeleerd, kost het je steeds veel moeite of moet een collega steeds helpen? Dan is de basiscursus perfect voor jou. Je leert handige tips & tricks (sneller worden met Excel) berekeningen maken, grafieken en handige printopties. Ook perfect als opfris opstapje naar de Advanced training.

 

Gevorderd en Expert

Zeggen begrippen als: draaitabel, tabel, formules nesten, filters en sorteren je wel iets, maar ben je er nog niet echt handig mee? Dan ben je bij de advanced training aan het goede adres. Afhankelijk van wat je het meeste gebruikt of wil gaan gebruiken duiken we in de wereld van de formules en functies van Excel of juist in het maken van goede rapportages. Er valt veel efficientie te behalen als je Excel beter onder de knie hebt.

 

Voor gevorderde is het opgedeeld in twee delen, omdat het zoveel onderwerpen zijn. (Zie onder op de pagina de module inhoud)

Microsoft Powerpoint

Basis

Zie je wel mooie presentaties, maar zijn die niet van jou hand? Word je vaak gevraagd “even” wat aan te passen aan een presentatie, maar kost het je veel tijd? Dan is het tijd voor een PowerPoint cursus. Je leert alle mogelijkheden die er zijn om een presentatie op te zetten. Of een mooie handout maken, want PowerPoint begint steeds meer op een tekenprogramma te lijken. Brochure maken? Waarom niet in PowerPoint? Eerst is het belangrijk de techniek onder de knie te krijgen, daarna mogelijkheden om je presentaties mooier te maken. Met een goede techniek is een PowerPoint presentatie zo gemaakt. Hou je tijd over voor animaties en mooie foto’s.

 

Gevorderd en Expert

Heb je redelijk onder de knie hoe PowerPoint werkt, maar heb je het idee dat presentaties wel eens wat flitsender mogen? Of kost het je gewoon veel tijd om alles voor elkaar te krijgen in PowerPoint? Dan is de advanced training wat voor jou. Vanaf nu ben jij degene met die mooie presentaties en komt het verhaal dat je wilt vertellen nog krachtiger over. Je krijgt een hoop ideeën aangerijkt van hoe je je presentatie op een functionele manier kan verbeteren. Zonder dat het meer aandacht trekt dan het verhaal wat je wilt overbrengen. PowerPoint wordt plotseling heel leuk om in te werken.

Microsoft Word

Basis

Leuk hoor Word, maar heb je wel eens het idee dat Word spookt? Plotseling verspringt alles of doet Word totaal niet wat je wilt met de tekst. Of je gebruikt Word vooral om te typen en hebt geen idee van alle andere mogelijkheden die Word biedt. Of je wil er gewoon handiger in worden. Dan is de Word training wat voor jou. Je leert voor eens en voor altijd waarom Word je de hele tijd probeert te “helpen” en hoe je dit in je voordeel kan gebruiken. Vanaf nu ben jij weer de baas.

 

Gevorderd en Expert

De basis heb je goed onder de knie, maar je hebt moeite om te werken met wat grotere documenten. Je weet dat het sneller moet kunnen, maar niemand heeft je ooit verteld hoe? Inhoudsopgaves, kop- en voetteksten, kopjes, stijlen, mailmerge, je weet dat het kan, maar ook dat er efficientie en vooral consistentie mogelijk is in Word. Zou toch fijn zijn dat als er iets aan de opmaak gewijzigd moest worden dat dat in een paar klikken voor het hele document in 1 keer in orde is. Kortom mocht je het idee hebben dat je niet het maximale uit Word haalt? En ben je klaar met dat gehannes? Dan is de Advanced training wat voor jou.

Microsoft Outlook

Wie heeft je ooit ingewerkt in Outlook? Hoe weet je nu of de manier waarop jij archiveerd het meest slimme is? Wat kun je eigenlijk allemaal met taken, de agenda en de andere functionaliteiten in Outlook? En hoe kun je sneller je mail verwerken en handiger en efficienter werken in Outlook? Dat zijn de onderwerpen die aan bod komen in de Outlook training. Dus mail je regelmatig en wil je minder tijd kwijt zijn met alle dingen die je in Outlook moet doen? Dan is dit de training voor jou.

Bekijk onder op de pagina een uitgebreid overzicht van onderwerpen per niveau en module.

GROEIGARANTIE!

Wij bij het AmbitieOnline hebben het grootste vertrouwen in de kwaliteit van ons product. Vandaar dat wij bij wijze van garantie een ‘Niet tevreden? Geld terug!’ of ook wel ‘Groeigarantie’ beleid voeren. Bekijk hier de voorwaarden.

Iedereen hoort zich thuis te voelen in een digitale omgeving. Beter omgaan met de programma’s waar u dagelijks mee werkt zorgt voor meer werkplezier, minder gemopper en zorgt ervoor dat u zonder afleiding kan doen waar u goed in bent. Zonder het gevoel te hebben dat u af en toe tegengewerkt wordt door de techniek.

 

Volgens Ruben is het zo dat iedereen wel de waarde van een goede training inziet. Maar voor velen is de tijdsinvestering en de prijs vaak een struikelblok. Het is een dag waarop u niet aan het werk bent en ondanks dat het uiteindelijk veel op gaat leveren is het een behoorlijke investering. De vicieuze cirkel van het niet hebben van tijd om uiteindelijk tijd te besparen is moeilijk te doorbreken.

 

Met zijn bedrijf RubenTraining houdt hij zich met veel verschillende dingen bezig. Rode draad is dat hij mensen elke dag verder wil helpen met behulp van kennis en creativiteit.

 

Buiten Office trainingen kan hij zijn creatieve ei kweit door middel van bedrijfsfilms, expertisefilms, videoclips, films, workshops, trainingen en muziek. Internet maakt het mogelijk ideeën en kennis met de rest van de wereld te delen.

ruben_van_der_zee_1100px

Gecertificeerd Office Expert

Professional Trainer / Coach

Bekijk hieronder de inhoud van alle beschikbare modules

Word (Basis)

Word Modules -Basis-

 

 1. Werken met meerdere documenten en documenten invoegen
 2. Slim werken in Word: werken met het klembord/zoeken en vervangen
 3. Alinea’s opmaken en werken met de TAB functie
 4. Inspringen, regelafstand en zorgen dat tekst bij elkaar blijft als het in dezelfde alinea zit
 5. Automatische nummering en die aan kunnen passen
 6. Sneller werken in Word d.m.v. AutoCorrectie, Autotekst en spelling checker

Word (Gevorderd)

Word Modules -Gevorderd-

 

 1. Marges, pagina-einden, secties kop- en voetteksten
 2. Alles over het werken met tabellen in Word
 3. Bespaar veel tijd in Word door te werken met stijlen en een automatische inhoudsopgave
 4. Electronische verwijzingen
 5. Uitgebreid zoeken en vervangen en snel navigeren door lange documenten
 6. Mailmerge: Etiketten, standaard brieven en standaard e-mail berichten maken

Word (Expert)

Word Modules -Expert-

 

 1. Het maken van Sjablonen en eigen thema’s (huisstijl)
 2. Standaard document maken door gebruik van stijlen, vaste opmaak en aangepaste thema’s
 3. Snel onderdelen hergebruiken door gebruik te maken van “buildingblocks” (bouwstenen)
 4. Basis macro’s opnemen en bewerken in Word voor nog meer automatisering van veel terugkerende taken
 5. Een formulier beveiligen op beperkt laten invullen
 6. Aanpassen van handige instellingen in de opties van Word

Excel (Basis)

Excel Modules -Basis-

 

 1. De basis van Excel: werken met een cellen (navigatie en gegevens invoeren)
 2. Power tips om snel selecties te maken, gegevens te kopiëren en/of te verplaatsen
 3. Basis berekening in excel (plus, min, keer, delen en de autosom)
 4. Netter en overzichtelijker maken van een Excel werkblad
 5. Power tips om slim je werkbladen af te drukken of te converteren naar .pdf
 6. Een eerste kennismaking met Grafieken

Excel (Gevorderd)

Excel Modules -Gevorderd- Deel 1

 

 1. Berekeningen: formules en functies kopiëren en vast zetten van cellen
 2. Berekeningen: techniek van het slim bouwen van veel gebruikte basis functies
 3. Berekeningen: werken met de veelgebruikte functies: vert.zoeken en horiz.zoeken
 4. Berekeningen: Het combineren van functies (nesten)
 5. Berekeningen: Werken met datum en tijd binnen Excel
 6. Berekeningen: handige functies om te weten: tekstfuncties

 

Excel Modules -Gevorderd- Deel 2

 

 1. Powert tips: De voordelen van werken met een tabel
 2. Sorteren en filteren van gegevens, Autofilter en gavanceerd filter, en snel dubbele waarden verwijderen
 3. Eén van de mooiste tools in Excel: de draaitabel
 4. Aan elkaar koppelen van meerdere bestanden, voorwaardelijke opmaak en de “Wizard tekst naar kolommen”
 5. Macro’s – de basis, het maken van eenvoudige macro’s om je werk nog meer te automatiseren
 6. Samenwerken aan hetzelfde bestand en dieper duiken in de Grafieken

Excel (Expert)

Excel Modules -Expert-

 

 1. Gegevens importeren in Excel (van een .txt/webpagina/Acces-database
 2. Functies die analyses vergemakkelijken (aantal.als, som.als etc. en database functies)
 3. Handig werken met het onderdeel: Doelzoeken, een scenario maken en de Oplosser gebruiken
 4. Formulieren 1: werkblad beveiligen en gegevens validatie (drop down keuze menu maken)
 5. Formulieren 2: werken met de ontwikkelaarstab (keuzelijsten maken, selectievakken etc.)
 6. Sjablonen maken

Powerpoint (Basis)

Powerpoint Modules -Basis-

 

 1. Snel en efficiënt een presentatie opzetten
 2. Werken met tabellen
 3. Grafieken invoegen en bewerken
 4. Werken met Smartart
 5. Werken met afbeeldingen, audio en video
 6. Structuur aanbrengen (kop en voetteksten, hand-outs maken, andere diavolgorde)
 7. Tips voor het houden van een diavoorstelling

Powerpoint (Gevorderd)

Powerpoint Modules -Gevorderd-

 

 1. Een professionele presentatie maken met dia overgangen en animaties
 2. Het jezelf makkelijk maken tijdens presentaties: hyperlinks en interactieve voorstelling
 3. Presentatie exporteren als film, pdf etc.
 4. Bespaar veel tijd met werken met het dia model
 5. Hoe maak ik een goede professionele presentatie (praktische tips en tricks)
 6. Maken van Sjablonen

Outlook (Basis)

Outlook Modules -Basis-

 

 1. Kennismaking met e-mail
 2. Bijlagen toevoegen en je handtekening instellen en afwezigheidsassistent
 3. Kennismaking met de kalender
 4. Kennismaking met de taken
 5. Kennismaking met contactpersoen
 6. Kennismaking met notities

Outlook (Gevorderd)

Outlook Modules -Gevorderd-

 

 1. Sneller werken in Outlook (Powertips, bijvoorbeeld snelle stappen)
 2. Beter omgaan met e-mail (archiveren en e-mail ook weer terugvinden)
 3. Effectief samenwerken met de kalender
 4. Werken met taken en evt. samenwerken (categoriën, voorwaardelijke opmaak etc.)
 5. Je outlook delen met anderen en werken met machtigingen
 6. Werken met notities en contactpersonen

Hieronder kun jij je volledig vrijblijvend inschrijven voor de online training ‘Sneller werken met Office’

 

Ruben van der Zee verzorgd alle trainingen op het gebied van Office. Hij heeft jarenlange ervaring met het geven (online) Office trainingen op alle niveaus. Wanneer jij je inschrijft zal hij contact met jou opnemen om jouw wensen te bespreken en een geschikte datum en tijd vinden wanneer jij de training kunt starten. Inschrijven is daarom ook geheel vrijblijvend en de training start pas wanneer er contact is geweest en afspraken zijn gemaakt.