ruben_van_der_zee_1100px

Ruben van der Zee

MS Office Expert

Ruben van der Zee

Iedereen hoort zich thuis te voelen in een digitale omgeving. Beter omgaan met de programma’s waar u dagelijks mee werkt zorgt voor meer werkplezier, minder gemopper en zorgt ervoor dat u zonder afleiding kan doen waar u goed in bent. Zonder het gevoel te hebben dat u af en toe tegengewerkt wordt door de techniek.

 

Volgens Ruben is het zo dat iedereen wel de waarde van een goede training inziet. Maar voor velen is de tijdsinvestering en de prijs vaak een struikelblok. Het is een dag waarop u niet aan het werk bent en ondanks dat het uiteindelijk veel op gaat leveren is het een behoorlijke investering. De vicieuze cirkel van het niet hebben van tijd om uiteindelijk tijd te besparen is moeilijk te doorbreken.

 

Met zijn bedrijf RubenTraining houdt hij zich met veel verschillende dingen bezig. Rode draad is dat hij mensen elke dag verder wil helpen met behulp van kennis en creativiteit.

 

Buiten Office trainingen kan hij zijn creatieve ei kweit door middel van bedrijfsfilms, expertisefilms, videoclips, films, workshops, trainingen en muziek. Internet maakt het mogelijk ideeën en kennis met de rest van de wereld te delen.

Specialismen

Microsoft Office

Word

Excel

Outlook

Powerpoint