michael_in_de_klei

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach

Michael van Leijen

Michaël van Leijen (1974) is als rasechte Westfries opgegroeid in Langedijk waar hard werken en normaal doen de norm was. Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de HEAO te Alkmaar is Michaël bij de Rabobank gaan werken in veel commerciële en leidinggevende functies.

 

2012 Was een ‘kanteljaar’ voor hem. Hij besloot zijn baan op te zeggen en alle zekerheden die daarbij hoorden en zijn grote passie te volgen: het helpen van mensen om zichzelf beter te maken. Michaël gelooft er in dat iedereen zichzelf altijd kan verbeteren en ontwikkelen. Als je je eigen mindset weet te veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt.

 

In 2012 is Michaël afgestudeerd aan de Universiteit met zijn onderzoek: “De invloed van leiderschap op motivatie en medewerkertevredenheid”. Daarnaast is hij Professioneel en Erkend coach. Inmiddels geeft hij trainingen, lezingen en workshops in het bedrijfsleven en coacht mensen met hun persoonlijke leervraag.

 

Michaël is vader van de twee mooiste dochters van de hele wereld: Elise en Julia. Zijn hobby’s zijn tennis, voetbal, psychologie en cabaret. Hij is lid van de Rotary Heerhugowaard-Langedijk, director consultant bij BNI (Business Network International) en verbonden als coach van het Talententraject Scheidsrechters van de KNVB. Daarnaast zet hij zich via Stichting De Waaier belangeloos in voor het verenigingsleven.

Specialismen

Professional coach

Bedrijfseconoom

Seminar dagvoorzitter

Professional trainer

AmbitieMonitor begeleider