Marlou Pluijmaekers

Marlou is een energieke, enthousiaste en optimistische Manager én Coach. Zij werkt vanuit hoofd, hart en buik en weet door de combinatie van liefdevolle aandacht met duidelijkheid mooie successen te boeken. Naast een afgeronde opleiding  aan het Europees Instituut tot Master Coach heeft zij ook een aantal specialisatie coachopleidingen gevolgd; haar absolute favoriet zijn loopbaan- en vitaliteitsvraagstukken. Zo maakte zij zelf na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector -waarvan 20 jaar als leidinggevende- de stap naar de zorgsector.

 

Door mijn passie voor leren en leven ben ik in 2012 gestart bij Saswitha met een opleiding tot Yoga-docente.  Vanuit de yogafilosofie geef ik een diepere invulling aan mijn leven en aan het begrip ‘leren’ en denk in mogelijkheden in plaats van beperkingen en leg zo de verbinding met coaching. Yoga betekent voor mij ook ‘verbinden’. Wist je dat zoals je ademt je ook denkt? Ik laat je  vanuit diverse methodieken, in afstemming en op die momenten dat dit past voor jou, bewust ervaren hoe ademen lichaam en geest met elkaar verbindt.

AmbitieCoach_Marlou-Pluijmaekers

Marlou Pluijmaekers

Loopbaan Coach

Door een prikkelende vraagstelling wordt je aan het denken gezet, kom je bij je gevoel, krijg je andere inzichten en geraak je tot de kern: naar daar waar jij gelukkig van wordt. In heldere taal neem ik je mee in hoe ik jou ervaar en wat ik daarbij denk en voel, vanuit oprechte interesse, zonder te oordelen, opbouwend en met een positieve grondhouding. Dit alles vergroot je zelfbewustzijn en maakt het mogelijk om je eigen doelen te stellen, onafhankelijke stappen te zetten en aandacht te hebben voor dat wat werkelijk belangrijk voor je is! Werken met de ambitiemonitor sluit daar naadloos op aan.

Specialismen

Loopbaancoach

Gecertificeerd AmbitieCoach

Yoga