Marije Wielenga

Mijn naam is Marije Wielenga. Ik ben presentatie expert, trainer, dagvoorzitter en Nederlands Kampioen Speechen 2017. Maar als je me dat 3 jaar geleden zou vertellen, dan zou ik je uitgelachen hebben.

 

In die tijd werkte ik in het bankwezen. Niet omdat ik zo goed was met cijfers, maar omdat ik vond dat ik er pas toe deed als ik een mooie rol kon vervullen. Bij een groots bedrijf. Mijn échte talenten vond ik niet bijzonder genoeg en liet ik dan ook links liggen.

Marije_Wielenga_zw_16-1-19_350px

Marije Wielenga

Presentatie Trainer / Speechkampioen '17/'18

Ik durfde mijzelf niet te laten zien aan de wereld. Bang om te falen. Het niet waard te zijn. Wie zat er nou op de échte Marije te wachten?
In 2016 kwam de ommekeer. Ik stopte met mijn baan in het bankwezen en besloot alleen nog maar te investeren in dingen die ik écht leuk vond. Ik pakte mijn zanglessen weer op. Volgde diverse trainingen op het gebied van ondernemerschap, spreken in het openbaar en dagvoorzitterschap. Sloot mij aan bij een internationale speechclub en richte mijn bedrijf op om mijn kennis te kunnen delen met anderen. Sindsdien ben ik gelukkiger, en groei ik harder als mens en ondernemer als ooit tevoren!

 

Nu ik mijn eigen boodschap gevonden heb, leef ik mijn persoonlijke missie: Ik help professionals om hun authentieke boodschap te vinden, en die uit te dragen naar de wereld.

Specialismen

Dagvoorzitter

Presentatie Trainer

Nederlands Kampioen Speechen '17/'18