Professionele hulp bij het aanmaken/aanpassen van jouw LinkedIn profiel

Wil jij jouw netwerk uitbreiden op LinkedIn en bijvoorbeeld actief gebruiken om een baan of nieuwe klanten te vinden? Dan is deze training jouw op het lijf geschreven!

Prijs

€ 57,- (ex. btw.)

Gebied

Social Media

Toegang

1 jaar

Duur

6 modules

Vorm

Online Training

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

bas_kampman_1100px

Bas Kampman

Trainer / Social Media Expert / CRM expert

Over Linkedin Online Training

Heb jij moeite met het aanmaken van een LinkedIn profiel, heb je een LinkedIn profiel waar je niet tevreden over bent, weet jij niet hoe je je netwerk uitbreidt en wil je LinkedIn actief gebruiken om een nieuwe baan te vinden? Dan is deze training op jouw lijf geschreven!

 

In deze training nemen we je stap voor stap mee naar een fantastisch online profiel. Nadat je de training hebt afgerond is jouw profiel volledig, word je gevonden door interessante bedrijven, vind je interessante bedrijven en leer je hoe je op een leuke manier bij kunt dragen aan de discussies op LinkedIn. Uiteindelijk hebben we maar één doel: Opvallen en zorgen dat je die top baan of klant binnenhaalt met behulp van LinkedIn!

Opbouw van de training

  Waarom een goed profiel?
  Hoe word ik op dit moment gevonden?
  LinkedIn profiel maken/aanpassen
  Luisteren en volgen van je netwerk
  Online converseren
  Zelf content delen

Waarom AmbitieOnline?

Studeer in je eigen tempo

Leer op de momenten dat het jou uitkomt

Direct vragen stellen aan de experts

LinkedIn wordt op verschillende manieren uitgelegd (video, audio, powerpoint, instructiebladen, community)

Je kunt het lesmateriaal altijd en overal bekijken

Dus meer waarde voor minder geld

Wat leer je in deze Linkedin training:

Hoe maak ik een mooi en goed profiel?

Hoe word ik gevonden?

Hoe breid ik mijn netwerk uit?

Hoe helpt mijn netwerk mij aan een baan?

Hoe vinden recruiters mij?

Laat deze kans niet liggen en doe mee aan de LinkedIn Online Training

Nu tijdelijk voor € 57,- ex. btw.

groeigarantie
NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij van het AmbitieHuis hebben het grootste vertrouwen in de kwaliteit van ons product. Vandaar dat wij bij wijze van garantie een ‘Niet tevreden? Geld terug!’ beleid voeren. Bekijk hier de voorwaarden.

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie heb ik diverse functies bij Rabobank bekleed. Ik ben gespecialiseerd in het verbeteren van CRM en Social media vraagstukken. Zo heb ik bij Rabobank Noord-Kennemerland, Vaart- en Vechtstreek, IJmond, Haarlem en Peel, Maas en Leudal verbetertrajecten begeleid. Gestart in loondienst ben ik in 2014 als zelfstandige verder gegaan als CRM specialist.

 

In 2016 ben ik bij Rabobank Nederland een projectopdracht aangegaan op het CDD vlak. Customer Due Dilligence (oftewel Know Your Customer). Daar heb ik een aantal IT projecten begeleid en werken we hard aan het verbeteren van de Bedrijfsprocessen.

 

Naast mijn functies bij Rabobank heb ik altijd een klik met Social Media gehouden. Tevens was Social Media het onderwerp van mijn afstudeeropdracht. Daarnaast beheer ik een aantal pagina’s om zo mijn skills bij te houden. In het bijzonder op LinkedIn verbaas ik me over de kwaliteit van sommige profielen. Hier valt veel meer uit te halen!

bas_kampman_1100px

Bas Kampman

Trainer / Sociale Media expert / CRM expert