Karin Conradie-Groothuis

Mijn naam is Karin Conradie-Groothuis, ik ben gevestigd in het mooie Zwolle en ik ben in 2017 mijn bedrijf Vrij & Vitaal Coaching gestart.

 

Na zelf jarenlang te hebben geschommeld met mijn gewicht liep ik een Vitaliteitscoach tegen het lijf. Chivo geschoold, niet geheel onbelangrijk. Voor het eerst begon ik, dankzij hem, in te zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Dat het beste dieet het dieet is wat je vol kunt houden. En dat er zoveel factoren van invloed zijn op het wel of niet behalen van je doel. Denk aan stress, slaap, multitasken, bewegen. Ik zag eindelijk door de bomen het bos weer en leerde feiten van fabels onderscheiden.

Karin-Conradie-Groothuis_vitaliteitsspecialist_AmbitieHuis_1100px

Karin Conradie-Groothuis

Vitaliteitsspecialist

Ik besloot dezelfde opleiding te gaan doen, want ik wilde anderen helpen zoals hij mij had geholpen. Er ging een wereld voor me open. Absoluut, factoren als stress en slaap hebben grote invloed. En bewegen en gezonde voeding is heel belangrijk. Maar daarnaast leerde ik het verschil tussen leefstijl en vitaliteit. Want je kunt een persoon (al dan niet een werknemer) vertellen hoe hij zijn leefstijl aan kan passen, maar wat als hij geen reden ziet om dit te doen?

 

Daarom heet ons beroep geen leefstijlcoach, maar vitaliteitscoach. Want vitaliteit gaat over meer uit het leven halen. Fysiek, mentaal en emotioneel. Het ervaren van autonomie speelt een grote rol hierin. Daarnaast is verbondenheid heel belangrijk, en helpt het enorm als iemand weet van zijn sterke eigenschappen zijn. Zijn deze zaken in orde, dan is er genoeg betrokkenheid en de juiste motivatie om voor jezelf te zorgen. En kunnen we samen aan de slag gaan met leefstijl.

Specialismen

Vitaliteitsspecialist

Personal Trainer

Lifestylecoach