Femke Kouwenhoven

“Mijn nieuwsgierigheid gaat uit naar de synergie tussen leren en ontwikkelen”.

 

Deze interesse zet Femke in als coach en trainer bij persoonlijke en zakelijke trajecten. Talentgedreven werken is het uitgangspunt en een mooie uitdaging om zo je ambitie te kunnen volgen. Talent ziet zij als ‘je natuurlijke aanleg X je ontwikkelvermogen’.

 

“Mijn loopbaan is begonnen in de hulpverlening binnen het onderwijs. Alle psychologische processen en de onderlinge relaties van mensen, maakte mij bewust van het feit dat er te sturen valt op gedrag. Na een vervolgstudie tot professioneel Trainer ben ik onderwijskundige gaan trainen. Ik werkte vijftien jaar met veel plezier aan het ontwikkelen en bouwen van leerprogramma’s van een onderwijstrainersafdeling. Didactiek (train de trainer), communicatie en gedrag waren de hoofdthema’s”.

femke_kouwenhoven_550px

Femke Kouwenhoven

Trainer / Coach / Loopbaanadviseur

“Acht jaar geleden ben ik parttime begonnen als zelfstandig ondernemer. Je talenten benutten (op het werk) schept kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onderzoeken wie je écht bent, hoe je denkt en hoe je de dingen doet, is de uitdaging! Door coaching/training leer je jezelf scherper en helder naar ‘zaken’ kijken, zodat je bewust kan kiezen voor jouw gedrag en de borging daarvan. Het inzetten van je talent vraagt onderzoek. Ik begeleid in de ontwikkeling van soft skills, kennisvaardigheden en het inzichtelijk maken van een persoonlijk groeipad. Mijn aanpak is praktische, direct toepasbaar en daardoor zichtbaar in jouw praktijk. Iedereen heeft zijn eigen talent wat het waard is om zuinig op te zijn met de uitdaging deze royaal in te zetten! Een effectieve ontwikkeling van jouw talent geeft tevens een mooie bijdrage aan (werk)geluk”.

 

Femke combineert het werken met het moederschap. “In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging (dans en yoga) en geniet ik van het gezin met mijn man en onze twee meisjes”.

 

Kerncompetenties:

 

  • Creatief
  • Daadkrachtig
  • Enthousiast
  • Verbindend

Specialismen

Trainer

Opleidingsadviseur

Ontwikkelen leerprogramma's

Coaching