Effectief communiceren met NLP

Leer met NLP  jezelf en de ander beter begrijpen.

Prijs

€995,- (ex btw en ex €150,- verblijfskosten)

Gebied

Communicatie / NLP

Datum

Op aanvraag

Duur

3 dagen (+ individuele coaching)

Vorm

Training (max. 16 deelnemers), twee trainers

Waar richt de training Effectief Communiceren met NLP zich op?

Bewust zijn van jouw stijl van communiceren

Meer communiceren vanuit je kracht

Snel en succesvol toepassen van NLP technieken

Beter begrijpen van jezelf en de ander in communicatie

Effectiever kunnen omgaan met voor jou lastige situaties

Beter met je emoties omgaan

Kort samengevat kun je met NLP:

Anderen op een positieve manier beïnvloeden

Effectiever gaan communiceren

Makkelijker met anderen samenwerken

Relaties verbeteren

Beperkende overtuigingen over jezelf en anderen ombuigen

Irritatie en frustratie verminderen

Makkelijk de juiste informatie uit een gesprek oppikken

De ander beter begrijpen

Leertraject  Effectief Communiceren met NLP

 

Zou je met je communicatie meer resultaat willen bereiken? Wil je meer vanuit je kracht communiceren? Meer bereiken met klanten door slimmer te communiceren? Dan is deze driedaagse training iets voor jou!

 

In de training word je je bewust van jouw communicatieve vaardigheden en de  (onbewuste) sturing daarvan. We gebruiken tijdens de training  de meest effectieve communicatie technieken uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). NLP gaat over het effectief inzetten van communicatie door te kijken naar je overtuigingen en gewoonten. Je oefent in de training veel met deze technieken zodat je deze vrijwel overal en direct  kunt toepassen.

 

Het programma:

 

De training wordt verzorgd door Carola Beers en Jeroen Haanstra. Tijdens de training maak je kennis met de meest effectieve NLP technieken. Je maakt je deze eigen door een mix van theorie en oefeningen. Direct na de training kun je ermee aan de slag.  

 

Onderdelen uit de driedaagse training:

 

  • Wat is NLP?
  • Amitiehuis NLP model
  • Doelen stellen
  • Vooronderstellingen
  • Rapport: afstemmen op de ander
  • Het effect van taal
  • Effectief waarnemen
  • Ankeren
  • Effectieve gespreksvoering
groeigarantie
NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Wij van het AmbitieHuis hebben het grootste vertrouwen in de kwaliteit van ons product en daarom bieden wij ‘Groeigarantie’. Dit houdt in: ‘Niet tevreden? Geld terug!’ Bekijk hier de voorwaarden.

Wat is NLP nu eigenlijk?

 

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is in de jaren zeventig ontstaan in de Verenigde Staten. De grondleggers van NLP zijn John Grinder, Richard Bandler en Frank Pucelik. Neuro-Linguïstisch Programmeren is een verzameling van technieken, uitgangspunten en overtuigingen die veel gebruikt wordt voor het bereiken van persoonlijke groei. Zo wordt NLP onder andere gebruikt voor trainingen om het functioneren te verbeteren van leidinggevenden en medewerkers.

 

Sommige NLP-technieken lenen zich voor een verhelderende en natuurlijker communicatie en vinden daarom hun ingang in verschillende disciplines. Dit loopt uiteen van management en verkoop tot marketing. NLP wordt ook ingezet ter verbetering van de samenwerking tussen collega’s of voor een betere communicatie met cliënten.

NLP communicatie model

Het AmbitieHuis Communicatie Model

Communiceren met NLP helpt je in je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een goed idee wie je zelf bent, hoe je denkt en hoe je de dingen doet die je doet. Het leert je op een fijne manier scherper en helder naar “zaken” te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert. Je leert om anders met emoties om te gaan en zo het gevoel te krijgen dat je niet meer door emoties wordt “overvallen” waardoor communicatie verbetert.

 

Ook binnen vergadersituaties en werkoverleg, in relaties of in het kader van je persoonlijke groei helpt communiceren met NLP. Kortom, je kunt het toepassen in iedere situatie waar je op één of andere manier te maken hebt met communicatie tussen jezelf en de buitenwereld.

Carola_Beers

Carola Beers

NLP trainer

Je zou kunnen zeggen dat Carola een passie heeft voor ‘leren’. Ze richtte zich op het jonge kind tijdens de PABO. Tijdens een bijbaan werd ze nieuwsgierig naar het leren van volwassenen en het ontwikkelen van onderwijs/ opleidingen. Dit vond ze in de studie Onderwijskunde (UvA). Lees meer…

Jeroen_Haanstra_1100px

Jeroen Haanstra

Veranderkundige

Uitdagingen aangaan als interim (project) manager, coach of trainer en altijd op zoek naar nieuwe kansen. Vanuit passie en creativiteit, samen met anderen ontwikkelen en creëren. Na een loopbaan als leidinggevende bij de Rabobank en het afronden van zijn master aan de Erasmus Universiteit begon Jeroen eind 2011 als zelfstandige. Het begeleiden van verandertrajecten als interim manager doet zijn hart sneller kloppen.  Lees meer…

Schrijf je nu in

(Min. 8 / max. 16 deelnemers, twee trainers)