Belinda Buskermolen

Als (executive) coach begeleidt Belinda managers, directeuren en ondernemers in leiderschap. In deze coaching komen groei en ontwikkeling in het persoonlijk leiderschap en managementvaardigheden samen. Uiteindelijk levert dit effectief leiderschap en persoonlijk geluk op.

 

Belinda is ervaringsdeskundige en heeft de afgelopen 15 jaar leiding gegeven bij verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening voornamelijk als directeur. In haar coachingspraktijk zet ze deze ervaring in en vult deze aan met haar kwaliteit om mensen te laten ontwikkelen en groeien. Ondermeer biedt Belinda een 10-weken programma aan waarin Face-2-Face coaching wordt gecombineerd met e-coaching.

belinda_buskermolen_ambitiespecialist

Belinda Buskermolen

Executive Coach

Belinda gelooft in de kwaliteit van ieder mens en dat door jouw kwaliteiten te ontdekken en ruimte en aandacht te geven iedereen continu kan blijven ontwikkelen. Dit heeft ertoe geleid dat zij medio 2018 als zelfstandig ondernemer is begonnen om ook haar eigen kwaliteiten beter te benutten. Daarnaast is zij een opleiding gestart tot Integratieve Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 

Naast al deze zakelijke dromen en ambities is Belinda actief in het vrijwilligerswerk als voorzitter van de jeugd bij de lokale voetbalvereniging in Kudelstaart en als penningmeester van de stichting Nepal Benefiet Aalsmeer. Ook is zij hele trotse moeder van een zoon/puber en wonen zij samen met 2 katten in Kudelstaart.

Specialismen

Executive Coach

E-coach