bas_kampman_1100px

Bas Kampman

Trainer / Sociale Media expert / CRM expert

Bas Kampman

Hoe kan iets slimmer, beter, sneller, leuker en winstgevender? En dat altijd met meer werkplezier. Dus beter én leuker. Met die insteek heeft Bas samen met drie andere ondernemers het Ambitiehuis opgericht. Een onderneming waar alle skills en drijfveren samenkomen en waar ze complementair werken aan successen voor het MKB. Met groeigarantie! Het AmbitieHuis: een vernieuwende leuke onderneming op het gebied van trainen en ontwikkelen.

 

Bas zijn rol? Social media inrichten en onderhouden, een goeroe in CRM (Siebel), netwerker gericht op duurzame klantrelaties en inzicht geven op basis van big data, feiten en informatie. Daarbij is Bas altijd op zoek naar vernieuwing en verandering voor het Ambitiehuis én voor mijn eigen ontwikkeling. ‘Stilstand is achteruitgang’, daar is hij van overtuigd.

 

Sinds Bas als zelfstandig ondernemer is verder gegaan heeft hij enorm veel
mensen getraind op het gebied van CRM, Social Media en gespreksvaardigheden. Daarnaast heeft hij de laatste jaren veel kennis opgedaan op het gebied van CDD (Customer Due Dilligence) en KYC (Know Your Customer). Dit kan hij perfect combineneren met zijn opgedane kennis op het gebed van CRM en Social Media.

 

Ben jij op zoek naar iemand die de wereld van CRM, Marketing en CDD kan
combineren zonder het resultaat uit het oog te verliezen? Kom dan snel een keer koffie drinken.

Specialismen

Customer Relationship Management

Social Media

Know Your Customer / CCD

Project Management

Gespreksvaardigheden