Word jij één van de AmbitieCoaches van het AmbitieHuis?

Bekijk hier alle voordelen en schrijf je snel in!

Prijs

€995,- (excl. BTW)

Gebied

Certificering / Coaching

Datum

Op aanvraag

AmbitieCoach_certificering_ronde-01_500px

AmbitieCoaches

Groep gecertificeerde AmbitieCoaches met op links trainer Michaël

AmbitieCoach

Word jij één van de AmbitieCoaches van het AmbitieHuis? Volg dan het speciale tweedaagse AmbitieCoach opleidingstraject. Na afloop ben je gecertificeerd AmbitieCoach en kan jij jouw klanten nog beter helpen met het realiseren van hun ambities! Als AmbitieCoach help je personen, teams en bedrijven met het in kaart brengen en verder ontwikkelen van ambities. De training kenmerkt zich door theorie en praktijk af te wisselen en wordt gegeven in een inspirerende omgeving. Michael van Leijen, de ontwikkelaar van de AmbitieMonitor, blijft na de training altijd beschikbaar voor extra vragen.

 

Tijdens de training staan we uitgebreid stil bij de 12 kenmerken die uit de AmbitieMonitor naar voren komen. We nemen je mee in de theoretische achtergronden van deze kenmerken en we geven korte opdrachten om ervaring op te doen. Deze opdrachten kan je later zelf toepassen in je rol als AmbitieCoach. Als je de twee dagen succesvol doorloopt krijg je het unieke AmbitieCoach certificaat en word je onderdeel van de familie van het AmbitieHuis. Daarnaast kun je de AmbitieMonitor gebruiken als acquisitietool. Ook hier besteden we in de training aandacht aan. 

 

Wil je meer weten? Heb je een vraag? Vul het contactformulier in en we bellen/mailen je zo snel mogelijk (of op een door jou gewenst moment) terug.

Hoe ziet de training er uit?

Dag 1 09:00 – 17:00

Blok 1: verdieping 12 kenmerken
Blok 2: uitleg systeem
Blok 3: 360 graden feedback
Blok 4: onderscheidend vermogen

Dag 2 09:00 – 17:00

Blok 5: gezamenlijke teamtraining
Blok 6: acquisitie en verkoop
Blok 7: kickbackfee, cross en upsell
Blok 8: abonnement

Blok 1: Verdieping 12 kenmerken
AmbitieCoaches zijn expert op het gebied van de 12 kenmerken. We nemen de coaches mee in de theorie achter bijvoorbeeld mindset en wat de vier beïnvloedingsfactoren van zelfvertrouwen zijn.

Blok 2: Uitleg systeem
De AmbitieCoaches hebben toegang tot de portal van waaruit de AmbitieMonitor werkt. We besteden aandacht hoe een eigen omgeving te creëren inclusief de look en feel van jouw bedrijf.

Blok 3: 360 graden feedback
Exclusief voor de AmbitieCoaches is een 360 graden feedback tool ontwikkeld. Hiermee kun je in kaart brengen hoe je naar jezelf kijkt en hoe jouw omgeving dat doet. In dit blok staan we stil bij hoe je dit in kunt zetten en de werking ervan.

Blok 4: Onderscheidend vermogen
In de wereld van trainers en coaches wordt gebruik gemaakt van vele tools en testen. Wat onderscheid de AmbitieMonitor nou van al die andere producten. In blok 4 staan we hier uitgebreid bij stil.

Blok 5: Gezamenlijke teamtraining
Op dag twee starten we met een teamtraining. De cursisten bereiden allemaal de training voor en in delen wordt deze door de verschillende cursisten gegeven. Zo leg je de basis voor het zelfstandig geven van de training.

Blok 6: Acquisitie en verkoop
Voor veel coaches is acquisitie een onderdeel van het zelfstandig ondernemerschap wat lastig blijkt. In dit blok gaan we in hoe je de AmbitieMonitor in kunt zetten als acquisitietool.

Blok: 7 Kickbackfee, cross en up-sell
Binnen het AmbitieHuis werken we met verschillende programma’s en producten. Als AmbitieCoach kom je bij veel verschillende bedrijven over de vloer. Voor het aanleveren van leads hebben we bij het AmbitieHuis een interessante vergoeding structuur.

Blok 8: abonnement
Wanneer je gecertificeerd bent als AmbitieCoach kun je gebruik maken van ons abonnement. Voor €25 per maand sta je op de site www.ambitiecoach.nl. Daarnaast heb je recht op kortingen op de inkoop van de AmbitieMonitor, heb je verschillende presentaties tot je beschikking die je op maat kunt maken, heb je toegang tot het handboek, verschillende modellen en heel veel oefenvormen. Ook organiseren we twee maal per jaar permanente AmbitieOntwikkeling dagen.

De training koppelt de theoretische kaders aan praktische oefeningen. Zowel op individueel als op teamniveau. Na afloop van de training kan je dus zowel teams als individuele mensen coachen en hen helpen bij het realiseren van hun ambitie.

Waarom jij AmbitieCoach moet worden!

 

Als AmbitieCoach word je onderdeel van het AmbitieHuis. Het AmbitieHuis staat voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling leuk maken! Een AmbitieCoach is als geen ander in staat om op een leuke manier mensen vooruit te helpen. Daarnaast maak je gebruik van het AmbitieAbonnement en bieden we je de volgende voordelen:

Exclusieve tweedaagse AmbitieCoach training met lunch inbegrepen

AmbitieCoach certificering

15% tot 25% korting bij het afnemen van de AmbitieMonitor

Je krijgt een prominente positie op www.ambitiecoach.nl

Het AmbitieHuis organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst/intervisie

Je mag als AmbitieCoach exclusief de AmbitieMonitor 360 graden feedback tool inzetten

AmbitieMonitor rapport wordt beschikbaar gesteld met jouw eigen (bedrijfs)logo

We stellen al onze presentaties beschikbaar en je kunt gebruik maken van het handboek, verschillende modellen en onze servicedesk voor al je vragen

Begeleiding hoe de AmbitieMonitor als acquisitiemiddel in te zetten

Daarnaast ben en blijf je onderdeel van het AmbitieHuis, wat inhoudt dat we je altijd op de hoogte houden van productontwikkelingen, nieuwe trainingen en nieuwe specialisten. Samen bouwen we aan de term AmbitieCoach, zodat over 3 jaar elk bedrijf met een AmbitieCoach wil samenwerken! Ga jij samen met ons dit avontuur aan?

Wat kost het?

 

Een belangrijke vraag natuurlijk! We hebben je zojuist laten zien wat we je bieden als AmbitieCoach. Voor een tweedaagse training betaal je €995,- ex btw. Wij zijn ervan overtuigd dat we je twee waardige dagen en prachtig product aanbieden! Het abonnement kost €25 per maand. 

Wens je meer informatie of wil je iemand spreken over deze dagen (bijvoorbeeld een gecertificeerd AmbitieCoach). Laat dan middels het formulier hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag. 

michael_in_de_klei

Michael van Leijen

Professional Trainer / Coach

Michaël van Leijen (1974) is als rasechte Westfries opgegroeid in Langedijk waar hard werken en normaal doen de norm was. Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de HEAO te Alkmaar is Michaël bij de Rabobank gaan werken in veel commerciële en leidinggevende functies.

 

2012 Was een ‘kanteljaar’ voor hem. Toen besloot hij zijn baan op te zeggen en alle zekerheden die daarbij hoorden en zijn grote passie te volgen: het helpen van mensen om zichzelf beter te maken. Want Michaël gelooft er namelijk in dat iedereen zichzelf altijd kan verbeteren en ontwikkelen. Als je je eigen mindset weet te veranderen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Lees meer…

Vrijblijvend inschrijven