Westland Gezond

Praktijk voor voeding, beweging & leefstijl

Yvon van de Wetering

Productiviteitsverlies en verzuim zorgen in het bedrijfsleven voor enorme kosten die oplopen in de tientallen miljoenen euro’s per jaar. Daarnaast hebben we te maken met de stijging van de pensioengerechtigde leeftijd naar 67 jaar. Het is voor zowel voor de medewerkers als het bedrijf belangrijk, nu én in de toekomst, iedereen zo lang mogelijk gezond, fit en productief te houden.

 

 

‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’

Dit is de slogan van ons Samen-Fit Vitaliteitsprogramma. Door te investeren in de gezondheid van jouw werknemers verbeter je niet alleen de individuele gezondheid, productiviteit en creativiteit. Ook werk je aan de onderlinge teamspirit en uiteindelijk aan de vitaliteit van je gehele bedrijf! Een vitaliteitsprogramma, van klein tot groot, is in deze tijd onmisbaar binnen jouw onderneming.

 

 

Ons verhaal

Mijn naam is Yvon van de Wetering – Vreugdenhil en eigenaar van Westland-Gezond. Ik sta voor professionaliteit, snel schakelen en doe mijn werk vol passie en energie. Ik vind het belangrijk écht mee te denken welk vitaliteitsprogramma het beste past binnen de organisatie. Dit traject is binnen elke organisatie anders en vraagt aandacht van beide partijen. Door onze ontwikkelde tools zorgen we ervoor dat jouw organisatie het juiste pad bewandeld.
Eén ding is zeker! Aan motivatie en bevlogenheid geen gebrek. Met mijn team hebben we de missie heel werkend Westland en omstreken gezond en fit te krijgen!