Partners

Het Ambitiehuis heeft een paar mooie partnerships opgebouwd met bedrijven die volledig op één lijn zitten als het gaat om het ontwikkelen van bedrijf, team en medewerker. We delen een gedachtengoed en trekken samen op om bedrijven hiermee bekend te maken en structuur aan te brengen op het gebied van ontwikkelen. Onder de noemer van één van de kernwaarden ‘samen’ hangt dan ook een welbekende uitspraak ‘Alleen ga je harder, maar samen kom je verder’. En dat is precies de insteek van onze partnerships. Lees vooral verder over de details van deze samenwerkingen middels onderstaande stukken.

Reinders & van Soest

HRM Adviesbureau

Reinders en van Soest en het Ambitiehuis zijn een samenwerkingsverband aangegaan, met het doel nog meer mkb-ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun ondernemersdoelen. Daarbij ligt hun focus op de ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties.

Westland Gezond

Praktijk voor voeding, beweging & leefstijl

Door te investeren in de gezondheid van jouw werknemers verbeter je niet alleen de individuele gezondheid, productiviteit en creativiteit. Ook werk je aan de onderlinge teamspirit en uiteindelijk aan de vitaliteit van je gehele bedrijf! Een vitaliteitsprogramma, van klein tot groot, is in deze tijd onmisbaar binnen jouw onderneming.