Gin Tonic met komkommertijd!

Heerlijk toch? Eventjes geen politiek gezwam en lekker tot rust komen. Voor veel MKB’ers, ZZP’ers en organisaties in het publieke domein is het vooral een periode van rust. Zo was het ook bij het AmbitieHuis. Jeroen lag met factor 50 in de zon, Michael vult zijn Untappd app met nieuwe speciaalbiertjes en Benjamin kwam je op Lowlands tegen. De zomer van 2019 wordt helemaal anders!

In februari hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we gestart met brainstormen. Hoe kunnen we de zomer zo indelen dat iedereen geniet en bezig is met persoonlijke ontwikkeling? Het resultaat: de Summer School! Een baanbrekend nieuw idee? Nee, maar wel degelijk anders dan je ooit bent tegengekomen. Onze Summerschool is namelijk precies afgesteld op jouw vakantie en onze trainingen worden alleen in de ochtend van 08:00 tot 12:00 gegeven. Ons motto? Leren en chillen in de zomermaanden.

In de ochtend lekker aan de slag met je ontwikkeling en dan in de middag nog even naar het strand, dat ene terrasje of lekker aan de gang in de tuin. Waarom past de Summerschool perfect in jouw vakantie? We geven deze zomer 8 verschillende trainingen van 4 uur, verdeeld over 10 weken en elke training geven we drie keer. Zo kan je zelf je trainingen indelen en hoef je niet bang te zijn dat je een training mist vanwege je vakantie of andere verplichtingen. Daarnaast laten we je volledig vrij in het aantal trainingen wat je volgt! Je kan voor 1 training kiezen, maar ook voor 8. De keuze is aan jou.

Ben je klaar voor een zomer vol genieten en ontwikkelen? Kijk jij er naar uit om in de ochtend aan de slag te gaan met jouw competenties? Wil je bepaalde vaardigheden aanscherpen en is de zomer voor jou de ideale tijd? Dan moet je zeker even onze trainingen bekijken.